nedelja, 9. avgust 2009

Začetek Sončnega albuma

V še vedno tihi nedelji (otroci so po včerajšnjem pestrem dnevu, ki jih je izčrpal, še kar v posteljah) sem se lotila pisanja tele objave.

Nekako zelo težko sem se spravila k delu tega albuma, ki sem ga poimenovala Sončni album. Čeprav ne vem točno zakaj. Mogoče je krivo to, da mi je to prvi album 12x12, da sem si zanj bolj kot za vse druge želela, da bi bil "lep"? Le zakaj neki? Da bi bil mogoče všečen drugim? Ampak na koncu je le zmagalo tisto........da bo všečen meni, da bodo v njem moje misli in moja globoka čustvovanja povezana z dogodki, ki jih bo album beležil.

Večina scrap papirjev je iz Hoby&Art Kranj. Tale stran predstavlja dan iz grajskega plesa.

In ker sem v njo vključila gumbe in pentlje......ga prijavljam na izziv pri Simon Says Challenge, kjer so ravno to slednje izbrali za tedensko temo Buttons and Bows.
V desni zgorni vogal sem dodala (prišila) košček blaga. Kot se lahko vidi, ima tudi tista deklica na sliki (moja hči) obleko narejeno iz tega blaga.
In ko sem že ravno držala šivanko v roki, sem zašila še levo pokončno borduro, pa čeprav nisem ravno ne vem kako velik ljubitelj šivanja. Sem preveč v življenju zašila (dolga leta) in me je to kar močno bremenilo.

Naslednjo stran prijavljam Papertake Weekly Challenge, kjer je tema Four Seasons ...Štirje letni časi. In ravno tole Crkniško presihajoče jezero, ki smo ga sicer obiskali v poletju, prav v vsakem od letnih časov ponuja popolnoma drugačno podobo.
In ko sem se ravno že spomnila, naj samo omenim, da vse črke in rožice in ostale detaile režem ročno, s škarjicami. Sončnih dnevov je kar nekaj in kot je zgoraj kompletirano Jezero je, jezera ni (nej).....bo tako vsak izmed teh dnevov dobil takšno podobo dveh strani(listov) z pripadajočimi črkami.
Grajski ples je naslednja in to prijavljam na Eveybody-Art-Challenge, kjer imajo temo Metulji.


Tudi metulji so rezani ročno in se pojavljajo skozi vse te začetne, predstavitvene strani kot nekakšna rdeča nit. Obrobljala sem jih s pisalom v tubi za 3d učinek. Mi je zelo všeč ta reliefen otip.
Kot se za pravi grajski ples in mične gospodične spodobi, pa n esme manjkati pripadajoče oblačilo....v zlato zeleni barvi in tudi tu z dodatkom reliefnih pikic.

4 komentarji:

Iris pravi ...

The LO´s are absolute brilliant. Thanks for joining the Simon Says STamp Challenge and the EAC.

Hugs
Iris

Dawny P pravi ...

This is just so pretty - I love the layout and those colours :) Thank you for joining us over at PTW. Hugs, Dawny xxxx

McCrafty /Klavdija pravi ...

Noro! Ne morem se načuditi, koliko detajlov in vse lepo premišljeno. mi je kar nerodno, ker jaz še slike nimam natisnjene :(.

email: Steph@SimonSaysStamp.com pravi ...

What darling pages! I love all the touches of detail from the stitches to the gems in the flowers!

Thanks so much for entering the Simon Says Stamp Challenge!

<3,
Steph