sobota, 13. junij 2009

Zmaj na podlagi iz čečkanja

Spet eden izmed zmajev Dustina Pika.
Pobarvan je s pastelnimi barvicami. In ker je ta teden izziv nekaj za fante na Stamptacular Sunday Challenge, ga prijavljam tjakaj.

Seveda sem izdelala tudi notranjost, ki pa se še vedno noče in noče fotografirati. In Marika nima časa, da bi enkrat res pošteno prebrala navodila foto aparata. Tokrat sem v notranjosti pustila za pisanje kar oranžen papir, kar ni ravno v mojem običajnem početju, saj se ponavadi poslužujem belega.

Na sprednjo stran sem dodala še napis v krogu in pa v sredino gumb, ki sem ga prišila z čisto navadno vrvico.

Mogoče tule ob gumbu vidite nekakšne male -jaz sem jih tako poimenovala - marsovčke. Tista spekedrana, oranžna in po mojem trenutnem navdihu.....bitja, ki naj bi bila podobna marsovčkem.

Seveda sem spet uporabila svoje lastne papirje, le da se jih tokrat nisem lotila računalniško, ampak kar "peš". Se pravi : prostoročno sem jih narisala ....tiste marsovčke(ali čemur koli so pač že podobni) in vse kar sodi poleg.

Takole nekako izgleda ta list.

Potem sem list skenirala in iz te osnove naredila še nekaj drugih računalniških papirjev.
Tole je prikaz nekaj pomanjšanih verzij, potem pa so še drugi papirji, ki so vidni na sami voščilnici.

Prav uživala sem v čečkanju. Tega že zelo dolgo nisem počela in prav vesela sem, da sem se spravila k temu početju. V delu je še kar nekaj projektov in pokažem, ko bodo dokončani. Odločitev o čečkanju pa je padla preprosto zaradi tega, ker so me otroci čisto demoralizirali, saj je njihovo risanje veliko lepše kot moje in pa tudi zato, da malo vadim s čečkanjem in mogoče nekoč res nekaj znam tudi narisati.

5 komentarjev:

Liza pravi ...

Great card, I love the fun colours you have used. Thanks for joining us at SSC.

Liza x

joey pravi ...

Hi, fantastic card, love the image and your colouring is great. Thanks for joining us this week. Joey.x

Anonimni pravi ...

Great card ;0)

Thanks for joining us!

Janneke

Skraptacular Designs pravi ...

AMAZING! I just love this card, inside and out! You have done a fantastic job making such a fun card for someone special! Love the dragon image and the background papers you have used...PERFECT card for this week's challenge!

Thanks for playing along with us this week at Stamptacular Sunday Challenge! Hope you'll join us again soon for some more challenge fun!

Hugs,
Priscilla

Line pravi ...

Great card! Love the papers and fun colours! Fabulous image too!

Thanks for joining us at SSC!

Hugs, Line