sobota, 21. marec 2009

The car is red

Motivov za piramidno je resnično veliko. Na coc-u se praviloma pojavljajo skoraj vsakodnevno in vsega tega človek res ne more narediti. Me je pa pritegnil tale rdeč avto. Sicer preprosta sličica, vendar pa ozadje kamor je umeščen, naredi svoje.
Prva je bolj "rdečkasta", zato mogoče bolj primerna za deklice. Aha....pozabila! Predlogo in še nekaj drugih na to tematiko je naredila Judith (JMF).
Pri drugi sem dodajala rjave tone in čisto običajno vrvico.
Predloga je narejena tako, da ima že dodan tudi mini zaznamek za na darilo. Tehnika pa je diagonalna piramidna (ki je sicer nimam kaj preveč rada, ker je resnično težka za sestavljanje).

Nekakšen dnevnik moje najmlajše še vedno občasno nastaja. Zelo se išče in pravzaprav spravlja na papir zgolj nekaj, kar se ji globoko vtisne v spomin, nekomu drugemu pa je mogoče nepomembno.
Tako je bilo tule tako zelo pomembno, da je edina v razredu dobila petico za branje in pri tem bila boljša od najboljšega odličnjaka v razredu.
Skorajda celodnevno kurjenje ostankov zunaj je bil tudi svojevrsten dogodek: brskati po ognju, razpihavati, krotiti plamene, se umikati dimu.....
In pa dan, kjer je njena čustva okupirala starejša sestra.
Kar naprej ji je nagajala, ji jambrala in stokala, kako jo boli zob, ker je bila pri zobozdravniku, se skorajda zaletela na poti domov........in ubogo dete jo je moralo prenašati in prenašati.....

Ni komentarjev: