petek, 23. oktober 2009

BOO!

Tale blog v teh tednih kar malo miruje. Je že pač tako, da šola res ni ravno najbolj zanimiva zadeva na svetu. In da poleg šole in še drugih dejavnosti velikokrat zmanjka časa za kakšna ustvarjanja, packanja in podobne traparije.
Pa vendar ga je bilo neko popoldne toliko, da sta hčeri čarali tole dekoracijo pred vrati. Kadar sta oni dve na delu, predmeti nevarno izginjajo in dobivajo noge in nove podobe.
Čisto spredaj so gobe iz divjega kostanja, ki jih je morala zaradi trdote rezljati mami.
Buče so manjše, ker nisem pustila nobene kupit.
In duhci so zaradi izpostavljenosti vremenskim prilikam in neprilikam kar iz kavnih filtrov.

In zakaj BOO! naslov?
Naj se še tako branimo tega tujega praznika, je vseeno tu. Vsako leto bolj. Včeraj je bila pri nas v šoli zabava na to tematiko(po šoli, v večernih urah, se razume). No, ne čisto prava zabava, pač pa ura in pol učenja angleščine skozi like tega praznovanja, spoznavanje običajev, hrane, obdaritev......
Tudi naša tamala je pripravila dvoje različne kompletke, ki so bili družno skupaj dani v nekaj več kot pol ure, saj za kaj več ni bilo časa. Motiv je tokrat kar barvan (od Dustina Pika -jap, tudi za barvanje ni bilo časa). Moje delo je bilo le, da sem dodala napis.

2 komentarja:

Kate pravi ...

Aha, o tej zunanji dekoraciji si pisala :) Mega ideja s filtri za kavo! Jaz sem pa najprej mislila, da so gobice iz buč - pa sem že hotla vprašat, kje take barve buče dobiš:)

Suzy pravi ...

Mogoče moj komentar ne paše sem,ampak: že od včeraj ne morem na tvoj Božični blog. Odpre in napiše: "Cannot open the side". Na druge pa dostopam brez problema.