nedelja, 26. julij 2009

Dolgo vroče poletje

Bo že držalo!
Saj pri nas je nekako običaj, da se poletje začne za prvomajske praznike(natančnost do tedna gor ali dol je popolnoma odveč). In letošnji so bili že tako zelo topli, kot bi bilo pravo poletje (tisto o dežju, ki je tudi bil, pa kar malo zamižimo). Konča pa se nekako "prosto po Prešernu" pravimo pri nas. Čisto odvisno od vremenskih prilik in neprilik.

Postopoma nastajajo listi iz tega albuma. Lani sem ga izpustila, saj so nastajali bolj tematski albumi.
Listi nastajajo čisto naključno, nič po kakšni zapovedani časovni premici. Pač zagrabim tisto, kar me trenutno povleče in od česar imam fotografije na zalogi.
Prvi sklop je Mladost. Gre pravzaprav za Teden mladih v Kranju in tako združimo zabavno z nekaj igre, veliko hoje ter začinimo še s kančkom učenja...tokrat zgodovinskega.
Kako pravzaprav izdelujem tale album.....kdaj drugič, ko bom imela čas, da mogoče kakšen konček priprav poslikam. Gre pravzaprav za A3 liste, ki so prepognjeni na polovico.
To je tiste vrste album, pri katerem ne kompliciram z papirji, predvsem ne nabavljam novih, ampak porabim razno razno ostanke. Kakšen papir pa vmes po potrebi tudi naredim.
Kot npr. ta v nekakšnem simetričnem črtastem vzorcu.

Ni komentarjev: