sreda, 11. februar 2009

Kolažni FLIP FLOP album za dečka

Preden sem tole skupaj sestavila...je trajalo.
Sicer je zadeva precej preprosta, če človek ve, kaj želi. Jaz pa sem vsakih "pet minut" sprejemala nekakšne drugačne odločitve in potem mi na koncu sploh ni bilo več jasno, kaj pravzaprav želim. Najbolj moteče je bilo to, da hkrati delam še dva albuma za dečka in ker sem želela, da ima vsak med njimi neko svojo specifičnost, sem bila na trenutke popolnoma izgubljena.

Barve sem ponovno izbrala takšne, da se ujemajo z voščilnicami.
Sama zasnova osnov albuma je bila najlažja. Zataknilo pa se je pri dekoriranju. So že hoteli v notranjost romati levčki in ostalo, pa jih tu pravzaprav sploh nisem želela.
Meni osebno takšni albumi najbolj "ležijo" in jih imajo tudi moji otroci največ. Prepogibanje sem ter tja, odpiranje in zapiranje (pa vendar brez pretiravanj).
Osnova albuma je srebrn papir, notranjost pa mix modre, zelene in rumene. Nekaj je tudi dodatkov, a zelo minimalistično. Lističi na prvi strani (pravokotnik in rože) so namenjeni naslovu albuma. Dvakrat sem v notranjosti dodala pravokotnik za fotografijo, dvakrat zgolj s četrtinami kroga nakazala, kje naj bi se fotografije nahajale.
Takšen je približno pogled iz ptičje perspektive.
Izdelava notranjosti s fotografijami in dodanimi napisi...pa so stvar posameznika.

4 komentarji:

Biljana pravi ...

to je pa toook lepo, super.

Moni pravi ...

Ja, res je lepo, zelo nežne barve! Lp, Moni

PolonaP pravi ...

čisto.LEPOOOOO
razgibano.
Popolne barvne kombinacije.

tale album bi imela pa tudi jaz in potem bi notri lepila samo črno bele fotke in se povsod važila z njim.

Ninsi pravi ...

uu, Marika hvala za tole:)))

si mi dala super idejo!!:))