petek, 27. november 2009

Ko si star 10 let, je pomembno....

Kako znajo otroci biti včasih skromni v svojih željah....

Ko si star 10 let, je pomembno:

Predvsem, da  imaš lego in lego in........spet lego. In ne glede na to, da si ženskega spola, je fajn, če je to kaj v povezavi s kolesi. Saj ne, da kaj drugega ne bi bilo dobro, ampak.....Imeti moraš čisto svoj koš za smeti in nekaj denarja na zalogo in po možnosti vsak dan drugačen tatu nekje na vidnem delu svojega  in veliko ogledalo (90x60) v svoji sobi.


Seveda ne gre brez mačjega pomočnika. Ta je povsod zraven.....pri legicah ali domači nalogi, na poti v šolo ali trgovino,  pri igri zunaj.....zdaj v šolski torbi, naslednji trenutek s teboj gleda tv, ali "pomaga" sestavljat legice.


Dobrodošli so tudi kakšni dekorativni predmeti
in pa to,
da si sam kupiš nove znamke za v album.....


Pomembno je, da si član tega ali onega društva (tri nova v tem letu, četrto na obzorju), da preplezaš stene do njihovega previsa in pri tem uporabljaš svojo priljubljeno vrečko z magnezijem, ki ga je potrebno na vsake toliko stresti  po tleh, ker se to pač vsem dogaja in da je tvoj najboljši prijatelj Maček, ki je še malenkost bolj nor kot ti sam in zaradi tega lahko rečeš "Midva sva najboljši par!".

Drugače pa.....
LEGO je ZAKON!
Ps: zaželjeno je tudi , da imaš internet, da lahko vsak dan brskaš, ali kdo prodaja kakšne legice, ki jih sam ne potrebuje več.

6 komentarjev:

Hali pravi ...

Ja, ja legico so res zakon :-)

Simona pravi ...

Ja, lego kocke so res zakon. No, pri nas so še duplo kocke, ampak ne dvomim, da bodo legice prav tako aktualne. Ata se že veseli časov, ko jih bo lahko spet sestavljal. ;-))

Čarobna hišica pravi ...

Vse bi dala takrat ko sem bila jaz v teh letih, da bi imela legice ... potem pa sem jaz dala ves svoj denar zato, da bi imeli moji otroci legice, ki pa po pravici povem niso bile boh ve kaj aktualne, razen za to, da je imela mama ob koncih tedna kaj delat ;o)... otroco mal čudni???? ... čist po mami ... hehehhe

Nena pravi ...

uf LEGO...moje prve legice, segajo hm hm kakšnih 35-37 let nazaj, ko mi jih je oče pripeljal iz Italije, jaz pa sem jih čez balkon metala fantu iz vrtca :) seveda jih je njegova stara mama vsakič prinesla nazaj.hja ljubezen kažemo na čudne načine ;)
moja otroka sta jih dobila iz Nemčije in kasneje smo jih kupovali tudi že pri nas.
kaj na rečem...legice so zakon!!!!!
ja seveda pa veliko ogledalo(200x120) tudi pa čeprav je v predsobi in si star 20 let :)

Anonimni pravi ...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anonimni pravi ...

Amiable dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you as your information.